Sorry, your browser does not support JavaScript!

Kako pronaći posao i kako Vam skok padobranom može pomoći oko toga.

Dali ovih dana tražite posao?
Poslali ste više desetaka zamolbi ali od poslodavca niti glasa?
Kako zaintrigirati poslodavca da Vas pozove na intervju?
Želite u životopisu imati nešto što drugi kandidati nemaju?

U današnje vrijeme veliki broj natječaja za posao uvjetuje od kandidata da je spreman prihvatiti izazove, da može funkcionirati pod pritiskom, da je timski igrač a svakako se cijene neustrašive i hrabre osobe. Sve nabrojane osobine su upravo ono što Vam treba da biste izveli skok padobranom iz aviona, sa 4000 metara visine, pri brzini od preko 200 km/h. Tandem Experti Vam omogućuju opciju dokumentiranja Vaše adrenalinske pustolovine koja će se savršeno uklapati u Vaš životopis a sigurno neće ni Vašeg budućeg poslodavca ostaviti ravnodušnim. Sa sigurnošću možemo reći da je manje od 0.1% populacije iskusilo padobranski skok te zahvaljujući toj informaciji možemo zaključiti i da će Vaš životopis biti unikatan ili u najmanju ruku poseban.

Da bi sve to bilo popraćeno i odgovarajućim dokazima pobrinut će se naše HD kamere koji će cijeli događaj dokumentirati te video montaža koju će naš tim izraditi za Vas ali i objaviti na našoj web stranici. Osim videa tu je i hrpa fotografija, diploma o uspješno izvršenom padobranskom skoku te knjižica padobranskih skokova s upisanim i ovjerenim skokom koji ste upravo izveli.

Standardna cijena skoka iznosi 1600,00kn a kako znamo da nezaposlenima i onima u radnom odnosu ona ne izgleda isto, donošenjem potvrde o nezaposlenosti za deset prvih prijavljenih kandidata, omogućujemo izvedbu skok po cijeni od 999,00kn.

Naposljetku, ukoliko ovaj korak i ne uspije u našoj namjeri da Vam pomognemo pronaći savršeni posao svakako će nam biti drago da smo Vam omogućili da iskusite ovu, vjerojatno najbolju stvar na svijetu.

Sva pitanja o tome kako izgleda skok padobranom i što je sve korisno znati prije skoka padobranom u tandemu možete saznati na našoj web stranici a Vaše prijedloge i ideje, možete nam poslati putem kontakt obrasca ili slanjem e-maila.

Kreirajmo zajedno Vaš životopis.

Izvor: www.tandem-experti.com

Telefon

+385 99 696 6606

Pošaljite nam e-mail

tandem.skok.padobranom@gmail.com

Slijedite nas

Facebook: Tandem Skydive Croatia

Adresa

Sokolovac 10
Zagreb 10000

copyright Angelo V © 2015 Privacy Policy