-

Poklon bon za skok padobranom.

Tražite savršeni poklon bon za svoju bolju polovicu, prijatelja ili dragu osobu? Skok padobranom zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim te upravo ovaj poklon ostavit će doživotno uspomenu na Vas.

Ako uzmemo u obzir da je upravo iskustvo slobodnog pada i skakanje padobranom iz zrakoplova jedna od najčešćih aktivnosti koju možemo pronaći na biloj čijoj „Bucket listi“, tako ste se našli na pravom mjestu te ne morate tražiti dalje.

U slijedećem obrascu popunite sve podate pazeći pri tome da pravilno upišete kontakt podatke osobe kojoj naručujete poklon te vaše osobne podatke i poklon bon ubrzo stiže na vašu e-mail adresu.

Naš tim neće kontaktirati osobu kojoj ste bon poklonili sve dok nam se korisnik bona ne javi sa namjerom rezervacije termina za skakanje.

Izdani bonovi imaju iskoristivost godinu dana od datuma izdavanja bona ali se unutar tog vremena mogu produžiti uplatom naknade za produženje poklon bona čime se bon produžuje za dodatnu godinu krećući od datuma prvobitnog istjecanja važnosti.

Poklon bonove korisnik bona također može prenijeti na drugu osobu.

Uplati poklon bon i ispuni obrazac

Partneri

Što je tandem padobranski skok?

Tandem padobranski skok je iznimno popularan oblik padobranstva i izvanredan uvod u padobranski sport i način života. Tandem padobranski skok Vam omogućava da iskusite adrenalin i uzbuđenje koje padobranci doživljavaju u svakodnevnim padobranskim skokovima. Za razliku od standardne padobranske obuke, koja se sastoji od mnogo sati učenja i treninga prije prvog padobranskog skoka, tandem padobranski skok zahtjeva samo 20 minutnu pripremu na zemlji prije odlaska na sami skok.