-

Datum objave: 04.02.2015

Savršeni, adrenalinski poklon za Valentinovo.

Dali ovih dana razmišljate o originalnom poklonu za svoju bolju polovicu? Ako je Vaš partner ili partnerica avanturistička osoba, pustolov ili mu/joj jednostavno želite pružiti nezaboravno iskustvo, svakako razmislite o najuzbudljivijem i najoriginalnijem poklonu - skoku padobranom iz aviona. Veliki broj ljudi ima želju jednom u životu iskusiti skok padobranom i slobodan pad te je ovo idealna prilika da upravo Vi budete osoba koji će mu/joj to i omogućiti.

Tandem Experti u suradnji s Padobranskim klubom Croatia i Padobranskim klubom Virovitica su za ovo Valentinovo pripremili poklon vaučer koji možete kupiti i pokloniti partneru ili partnerici, simpatiji, supružniku, prijatelju ali i poslovnom partneru. Osoba kojoj poklonite poklon vaučer može rezervirati termin skoka po želji, bilo kada u godini. Vaučer vrijedi godinu dana od datuma izdavanja a u određenim okolnostima Tandem Experti mogu i produžiti vrijeme iskoristivosti pojedinih vaučera.

Cijena poklon vaučera iznosi 1600,00 kn u što je uključen skok s 4000 metara, HD snimka cijelog skoka, prijevoz iz Zagreba do mjesta izvođenja skoka, diploma za uspješno izveden padobranski skok i knjižica skokova s ovjerenim padobranskim skokom. Vaučer možete naručiti putem naše web stranice, pozivom na naše kontakt brojeve, slanjem poruke putem kontakt obrasca ili slanjem maila.

Sva česta pitanja o skoku padobranom u tandemu te kako izgleda tandem skok možete saznati na našim stranicama u rubrici skok padobranom i Baza znanja i pitanja


poklon_bon skok padobranom

Novosti, najave i aktualnosti