-

Datum objave: 19.10.2015

Tražite inovativni oblik marketinga? Imamo rješenje za Vas

U današnje vrijeme, kada je marketing postao glavno sredstvo za napredak i prepoznatljivosti tvrtki, brendova i korporacija te je ujedno i vodeći alat za oblikovanje trendova, zaista je sve teže naći inovativan način reklamiranja.

Kako padobranstvo u Hrvatskoj još uvijek nije na razini padobranstva u razvijenim zemljama svijeta, Tandem Experti vam nude priliku da se pridružite malom broju ljudi koji su prepoznali potencijal marketinga kroz padobranstvo.

Ova mogućnost idealna je za brendove, tvrtke i korporacije koje promoviraju avanturistički i pustolovni način života, sportsku opremu, sportski život, extremne sportove, osiguravajuća društva ali i ostale.

Jedan od atraktivnijih oblika padobranskog marketinga je svakako stavljanje vašeg logotipa na kupolu/krilo padobrana. Aplikacija logotipa na padobran je trajna, nepromjenjiva i ima ulogu reklame koliko iznosi i resurs padobrana, najčešće 20 godina u kojih se može izvesti više od 2000 skokova.

U Hrvatskoj, padobranstvo još uvijek predstavlja rijetko viđenu atrakciju stoga je i pojava padobrana na nebu uvijek popraćena sa mnoštvom znatiželjnih pogleda.

Na tandem skok padobranom, redovito se odlučuju i osobe sa estrade i iz javnog života koji utječu na to da mediji i TV kuće prenesu vijest i reportažu o tome. Tandem Experti u pripremi imaju mnogobrojne projekte suradnje s osobama s naše javne scene što ujedno predstavlja idealnu priliku za promoviranje vaših ideja ili vizuala.

Osim tandem skokova, instruktori ekipe Tandem Experti redovno sudjeluju i na tzv. Promotivnim skokovima koji se izvode na privatnim i javnim zbivanjima poput nogometnih utakmica, gradskih manifestacija, obilježavanja državnih praznika, vjenčanja, rođendani, humanitarnih akcija isl. Na promotivnim skokovima naši padobranci mogu donijeti i prigodne poklone, nositi zastavu s vašim obilježjima ili uručiti odgovarajuće nagrade.

Većinu naših skokova dokumentiramo sa vrhunskim HD kamerama te će se vaš logotip pojavljivati i kroz naše video uratke koji se nalaze na Facebook-u i Youtube-u. Primjere videa možete pogledati na našem Youtube kanalu - Tandem Experti Youtube.

Mogućnosti su mnogobrojne od kupnje novog padobrana s vašim logotipom ili postavljanja logotipa na našu postojeću opremu pa do tiska raznih promo materijala poput majica, kapa, kombinezona, pokazivača smjera vjetra isl.

U nastavku možete pogledati foto simulacije logotipa apliciranih na padobrane.

Ukoliko prepoznate potencijal rado ćemo se odazvati vašem pozivu na suradnju ali i dogovoriti realizaciju vaših vlastitih ideja.

Tandem Experti


sponzorstvo-padobranstvo

Novosti, najave i aktualnosti