-

Datum objave: 06.08.2018

Što pokloniti za rođendan – Adrenalinsko iskustvo koje se ne zaboravlja

Imate li poznanika ili prijatelja koji izjavljuje da se usudi napraviti bilo što i želite njegovu hrabrost staviti na testiranje ili je Vaš životni partner avanturista koji je možda samo sakriven iza životnih obaveza? Možda želite nekome pomoći da prevlada strah od visine i pada te se suoči sa svojim strahovima i fobijama ili samo želite dragoj osobi priuštiti nešto ludo i nezaboravno na što se sama ne bi odlučila?

Koji god slučaj bio, nezaboravni način na koji čete nekoga iznenaditi za rođendan je SKOK PADOBRANOM i to sa super iskusnom ekipom Tandem Experti
Tandem Experti su tim iskusnih instruktora padobranstva koji će se pobriniti da Vaši bližnji iskuse najbolje od padobranstva i skok padobranom iz savršeno ispravnog zrakoplova učine posebnim.

Ako imate dodatne ideje koje želite uključiti u svoje iznenađenje uvijek smo otvoreni za nove stvari i rado ćemo učiniti Vaše iznenađenje posebnim.
Do sada smo izvodili razne dodatne usluge tijekom rođendanskih padobranskih skokova od dočeka slavljenika ili slavljenice s hladnim pjenušcem, hladnim pivom za najbolje prijatelje, isprintom banera s raznim porukama pa čaki i dočekom s tortom. Naravno, samo vaša maštovitost i izvedivost ograničava da svoj poklon učinite unikatnim i posebnim.

Ako i sami želite da Vam netko pokloni skok padobranom, ne zaboravite podijeliti ovaj link ili članak na društvenim mrežama i dajte im do znanja što želite za svoj rođendan.
Kontaktirajte na za sve dodatne informacije i naručite svoj poklon još danas kojim ćete svojoj dragoj osobi priuštiti dan koji nekada neće zaboraviti. (Više na Skok padobranom poklon bon)


rodendan-skok-padobranom

Novosti, najave i aktualnosti