-

Datum objave: 02.05.2022

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Skydive Boogie

Skydive Croatia i Tandem Experti u 2022. godini ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin koji je sada ponovno dobio kategorizaciju aerodroma te od sada na njemu mogu skakati padobranci svih kategorija ali i polaznici padobranske obuke.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni također i svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta i to kroz skokove padobranom u tandemu s našim iskusnim instruktorima.

Termini skakačkog vikenda bit će 14. i 15.5.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve Hrvatske padobrance ali i one izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u razvitku padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 1. Varaždin Boogie 2022.

Obavijest samostalnim padobrancima: Molimo da obnovite svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator. Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator.

Ostale informacije:

  • Zrakoplov: Pilatus PC-6.
  • Visina skokova: 4000  metara.
  • Lokacija: Aerodrom Varaždin.
  • Funjump ticket: 30 EUR.
  • Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


cover-photo-varazdin-boogie2022-05

Novosti, najave i aktualnosti