Sorry, your browser does not support JavaScript!
Rezervacija

Kontaktirajte nas

Hvala vam što želite stupiti u kontakt s TS Team-om! Vaše pitanje, rezervacija ili bilo kakva druga upit će biti srdačno dočekani. Naš posvećeni tim je ovdje da vam pruži sve potrebne informacije o tandem skokovima, cjenicima ili rezervacijama. Molimo vas da popunite kontakt obrazac s vašim podacima i pitanjem, a mi ćemo se potruditi odgovoriti vam u najkraćem mogućem roku. Radujemo se što ćemo vam pomoći u organizaciji vaše nezaboravne avanture u zraku!

Radno vrijeme ureda

Ponedjeljak - Petak - 09:00 do 16:00

Subota i Nedjelja - Zatvoreno

Održavanje tandem skokova

Utorak - Nedjelja: 09:00 do zalaza sunca

Kontakt podaci

E-mail - info(at)tandem-skok.com

Kontakt obrazac

Uz tandem skok, zajedno stvaramo priče o hrabrosti, slobodi i odvažnosti!

Pridružite nam se u TS Teamu, gdje san o letenju postaje stvarnost!
TS tim (Tandem-skok.com) okuplja stručni tim licenciranih tandem instruktora, pružajući vam jedinstvenu priliku za ostvarenje vaših najvećih snova o letenju. Iskusite čaroliju slobode dok skočite padobranom iz aviona u tandemu uz našu stručnost i predanost vašem nezaboravnom iskustvu. Na našoj stranici možete pronaći sve što bi Vas moglo interesirati u vezi tandem padobranskih skokova, kako izgleda jedno takvo iskustvo, često postavljana pitanja, obrasce za rezervaciju skokova, kontakt podatke itd. Za sve nedoumice i pitanja stojimo Vam na raspolaganju 24 sata na dan.

Zašto TS Team?

Detaljan vodič kroz Vaš prvi tandem skok

Koraci i očekivanja na putu do nezaboravnog iskustva kroz tandem skok padobranom i slobodni pad
Dobrodošli u naš detaljni vodič za tandem skakanje, gdje ćemo vas provesti kroz svaki korak ove uzbudljive avanture, otkrivajući očekivanja i dijeleći zanimljive činjenice. Tandem skok nije samo skakanje iz aviona; to je iskustvo koje sežu duboko u svijet slobode i adrenalina.
U ovom članku, fokusirat ćemo se na pripremu prije skoka, istražujući kako se prijaviti, što očekivati tijekom sigurnosnih instrukcija i upoznavanja s opremom. Nakon toga, zaronit ćemo u sam proces skakanja - osjećaje koji prate slobodni pad, senzacije prilikom otvaranja padobrana, često postavljana pitanja o tandem skokovima i jedinstveni doživljaj zajedničkog letenja s iskusnim tandem instruktorom.
Tandem skok vodič Kontakt
Detaljan vodič kroz Vaš prvi tandem skok